Over ons

Circle Infra Partners – Een nieuw bedrijf met een lange historie

Circle Infra bezit op Chemelot van een deel van de gemeenschappelijke infrastructuur op het gebied van spoor, wegen, riolering, gebouwen en bedrijft een grote waterzuiveringsinstallatie.  

De chemische industrie speelt wereldwijd een sleutelrol en staat voor de uitdaging om zich aan te passen aan nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu, verschuivingen in wereldwijde markten en veranderende maatschappelijke normen. 

Circle Infra Partners, ondersteunt de industrie om zowel nu als in de toekomst veilig, duurzaam en efficiënt te produceren. Dit doen we met onze expertise, ervaring en innovatiekracht op het gebied van veiligheid, milieu en infrastructuur. 

Zo werken wij aan de ambities van de chemie. 

Onze kernwaarden.

We doen het veilig, of we doen het niet. Wij voelen ons verantwoordelijk voor elkaars veiligheid en gedrag. We weten dat we zero incidents alleen samen kunnen bereiken.

We verbeteren voort- durend door onszelf én onze partners steeds uit te dagen. We volgen relevante ontwikkelingen op de voet en lopen voorop op gebied van veiligheid, technologie en effectiviteit van onze diensten. We organiseren oplossingen die onze partners vooruithelpen.

We zijn een compacte organisatie en een hecht team. We zoeken elkaar op om onze sterktes optimaal te benutten. We dagen elkaar uit, luisteren, zijn eerlijk en open.

Wij begrijpen de doelen van onze klanten, en luisteren naar hun behoeften. We schakelen snel op vragen en ontwikkelingen. We zijn proactief, betrouwbaar en gericht op het toevoegen van waarde.

Er is volop ruimte om eigenaarschap te laten zien. Wij nemen initiatief, pakken verantwoordelijkheid en zijn trots op wat we doen. Ondersteund door leiderschap dat de cultuur creëert om eigenaarschap tot bloei te laten komen.

Wij voelen ons zeer verantwoordelijk voor de opdracht die we hebben: ons werk is cruciaal voor de License to Operate van de Chemelot site. Daarom zijn wij een betrouwbare partner, houden ons aan afspraken en doen geen concessies op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.