Circle Infra Partners – Een nieuw bedrijf met lange historie

Op 1 juni 2023 is Sitech opgesplitst in twee onafhankelijke bedrijven: Sitech Services, dat is overgenomen door Ebert Hera, en Sitech Holding. Voor Sitech Holding betekende dit het begin van een traject naar een zelfstandig, ambitieus bedrijf. Dat zich richt op het ondersteunen van de chemische industrie in haar transitie naar een duurzame toekomst, met vernieuwende infrastructurele oplossingen.

Een belangrijke mijlpaal is nu bereikt! Vanaf 27 november 2023, gaan de activiteiten van Sitech Holding verder onder een nieuwe naam: Circle Infra Partners.

Een nieuwe naam voor een bedrijf met een lange historie. Circle Infra Partners bezit op Chemelot een deel van de infrastructuur op het gebied van spoor, wegen, riolering, gebouwen en bedrijft een grote waterzuiveringsinstallatie.

De chemische industrie speelt wereldwijd een sleutelrol en staat voor de uitdaging om zich aan te passen aan nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu, verschuivingen in wereldwijde markten en veranderende maatschappelijke normen.

Circle Infra Partners, ondersteunt de industrie om zowel nu als in de toekomst veilig, duurzaam en efficiënt te produceren. Dit doen we met onze expertise, ervaring en innovatiekracht op het gebied van veiligheid, milieu en infrastructuur.